Klik her for at få adgang til at redigere foreningssider (Åbner nyt vindue)
.
Her er du:  Forside  > Foreninger > Aktiv Faster (Sogneforeningen) > Kære tilflytter


Kære tilflytter – eller kommende tilflytter.


I Faster Astrup mener vi det alvorligt når vi siger: ”Her er godt at bo og nye borgere skal føle sig velkommen – for det er de.”


Det er en stor beslutning at flytte til et nyt område hvad enten man kommer som boligkøber eller lejer. Hvordan er naboerne, sker der noget, får vi vores drømme indfriet, hvordan bliver man modtaget, er der et aktivt foreningsliv, blot for at nævne nogle af de overvejelser der går forud for en flytning.


Siden her - og de øvrige faner fortæller lidt om hvordan vi i Faster – Astrup har målrettet en strategi således at tilflyttere må få deres drømme og forventninger indfriet.


Strategien går på 3 ben:

 
Aktiv Faster bliver nævnt i det følgende. Hvad er dette for en størrelse og hvad et dets formål.


Aktiv Faster er en moderne sogneforening. Vi arbejder strategisk med lokalområdets udvikling til gavn for borgerne, foreningslivet og erhvervslivet. Vi arbejder for et værdiskabende landsbysamfund både når det gælder fysiske projekter/arrangementer men også når det vedrører de menneskelige interaktioner.


Aktiv Fasters bestyrelse består af almindelige borgere og repræsentanter for foreningslivet. I praksis er vi en blanding af en traditionel sogneforening og en halbestyrelse. Aktiv Faster står således også for driften af Aktivitetshuset i Astrup. Aktiv Faster er lokalområdets samlede talerør specielt ift. Ringkøbing-Skjern Kommune og øvrige samarbejdspartner.


Læs mere om de enkelte områder ved at klikke herunder:

Lokalguider  Velkomstpakken  NetværksdannelseKommentarer til denne side kan gives til: Webmasterne

Opdaterede sider:
www.Faster-Astrup.dk:
Ungdom: Ungdomshold 2017-2018 Borris Faster samarbejdet (BF) - 2. halvår
Havegødning: Bestillingsseddel til bestilling af havegødning 2018

Flere opdateringer

Der er 1 bruger online.