Klik her for at få adgang til at redigere foreningssider (Åbner nyt vindue)
.
Her er du:  Forside  > Foreninger > Aktiv Faster (Sogneforeningen) > Kære tilflytter  > Lokalguider


Lokalguider


Aktiv Faster har iværksat et samarbejde med ejendomsmæglerne EDC, Danbolig og Nybolig i Skjern samt EDC, Leobolig og Nybolig i Videbæk om et tilbud som potentielle tilflyttere kan gøre brug af hvis de ønsker et større kendskab til lokalområdet inden de sætter en endelig underskift på en købsaftale. Tilbuddet gælder også lejere med det samme ønske. Efter aftale med ejendomsmægler eller udlejer kontaktes en lokalguide. Du er også velkommen til selv at kontakte en af nedenstående lokalguider for at få udvidet dit kendskab til lokalområdet.

 

Klik her - og se en lille folder om sognet, hvori du også kan se, hvem du kan kontakte.


Vi har lokalguider med forskellige baggrunde og berøringsflader – du afgør selv hvem der har nemmest ved at give jer den rigtige ”fremvisning i lokalområdet”

 

  • Helga Hansen: Aktiv senior, Bestyrelsesmedlem i Aktiv Faster, frivillig underviser i EDB, Flyttede til Astrup og byggede nyt hus på Pilevænget.
  • Poul Jensen: Aktiv forældre til børn i Faster Skole, i bestyrelsen for børnehaven og Aktiv Faster, lærer på Tekniskskole.
  • Lilian Graversen: Tilflytter til sognet ultimo 2008. Borgervalgt medlem af Aktiv Faster. Uddannet pædagog og arbejder i Skjern. Årgang 81.
  • Erik Kjærsgård: Aktiv forældre til børn i Faster Skole og Børnehave, i bestyrelsen for Støtteforeningen for Faster Skole og Børnehave, Ungdomstræner  fodbold, medlem af Astrup cykelklub, Produktkonsulent hos Vestjyllands Andel, tilflytter til sognet i 2005. Årgang 75.
  • Bente Lodal: Aktiv i arbejdet omkring Astrup forsamlingshus (missionshuset), hvor der er aktiviteter og møder for børn, juniorer, teenager, unge og voksne hver uge. Familie med større børn på:  Faster Skole, Gymnasiet i Tarm og efterskolebarn og dermed aktiv i deres fritidsinteresser med bl.a. fodbold lokalt. Selv aktiv i den lokale badmintonklub. Lægesekretær.
  • Jørgen S. Madsen: Landmand, Landdistriktsudvikling, projekter, foreningsliv. Årgang 62


Tilbuddet er ganske gratis og uforpligtende.

 

Hvorfor dette tilbud:
Mange i lokalområdet har oplevet hvor begejstrede og positivt overraskede folk bliver når de oplever f.eks. Aktivitetshuset, området omkring, Mejeriet, Ejstrupsøerne  mm. ”Må man bruge bålhytten og beachvolly uden beregning, - hvor er her pænt og rent, - koster det kun 50 kr/time i hallen, - hvordan får man så mange frivillige, -en meget smuk mejeribygning og dejlig butik” er nogle af de kommentarer der ofte falder når man snakker med nogen som har haft mulighed for en lidt nærmere besigtigelse.


Disse positive indtryk vil Aktiv Faster gerne bruge i fortællingen om hvad lokalområdet har at byde på og hvordan disse tilbud kommer borgerne til gavn. Vores udfordring er nemlig at man ofte skal om ”bag facaden”, væk fra gennemfartsvejen, for at opleve lokalområdets kvaliteter.  


Læs mere om de enkelte områder ved at klikke herunder:

Lokalguider  Velkomstpakken  NetværksdannelseKommentarer til denne side kan gives til: Webmasterne

Opdaterede sider:
www.Faster-Astrup.dk:
Ungdom: Ungdomshold 2017-2018 Borris Faster samarbejdet (BF) - 2. halvår
Havegødning: Bestillingsseddel til bestilling af havegødning 2018

Flere opdateringer

Der er 1 bruger online.