Klik her for at få adgang til at redigere foreningssider (Åbner nyt vindue)
.
Her er du:  Forside  > Lokalområdet > Fasters Flamme > 2016


Indstilling af kandidater til Faster Flamme 2016


Så er det igen tid til at indstille kandidater til Fasters Flamme.

 

Fasters Flamme er en pris, der er stiftet af Faster Seniorklub, Aktiv Faster, Faster Boldklub og Gymnastikforening samt Faster Andelskasse. Prisen kan gives til en gruppe personer, foreninger, institutioner, virksomheder eller enkeltpersoner, der har ydet en særlig indsats til fremme for Faster Sogn. Dermed menes både, at man gør sognet til et bedre sted at bo, og at der skabes positiv omtale af sognet. Alle, der er med til at fremme Faster Sogn og er medvirkende til, at det bliver et endnu bedre sted at være, kan indstilles til prisen Faster Flamme.

 

Indstillingsfristen er den 3. juni i postkassen i Aktivitetshuset eller på www.faster-astrup.dk. En repræsentant fra Faster Seniorklub, Aktiv Faster, FBG og Faster Andelskasse vil udpege årets prisvinder.

 

Overrækkelse af prisen vil finde sted i forbindelse med Gadedysten den 12. juni. Prisen består af et kontantbeløb på kr. 3.000 sponseret af Faster Andelskasse samt en gave med inskription fra de øvrige foreninger. Som tidligere vil der blive hængt en plakat op med årets prisvinder i Aktivitetshuset.

 

 

 

 

 


Årets kandidater


Margit Tanderup Kristensen

Margit er et yderst vellidt menneske, som samtidig nyder meget stor respekt i Faster sogn.

Hun har gennem mange år leveret et flot og effektivt arbejde i Faster Andelskasses bestyrelse og senere som formand "solgt" andelskassens tilbud til alle borgere.

Herefter kastede hun sig over menighedsrådets opgaver, og har været en sprudlende formand med nyskabelser og virkelyst! Margit går altid foran og udstråler energi, glæde, optimisme, humor og engagement! Det skal være sjovt og festligt, og Margit er altid veloplagt og udstråler en smittende begejstring for foreningslivet, for de frivillige samt for hendes omgivelser.

Hjemme på gården på Skovvejen, er Margit en trofast støtte med alt forefaldende, og eksempelvis Økodagen bliver gennemført med over 1000 deltagere!

 

Jørgen Hindhede - vinder af prisen 2016

Jørgen er ukuelig og går til alle opgaver med et dejligt humør.

Jørgen passer kassererjobbet i Aktiv Faster, og holder styr på fiskesøen ved Ejstrup, så der er gode muligheder for at hygge sig med lidt fiskeri.

Når Jørgen påtager sig en opgave, så kan man være sikker på, at alt bliver gjort færdig og der kæmpes for at gøre alt så godt som muligt.

Gourmet fællesspisningen i januar med underholdning og lækker mad - ét af de projekter, som Jørgen har været primus motor for.

 

Cykelstigruppen

Cykelsti gruppen bestående af Finn Bilberg, Jens Peder Bendtsen og Jørgen Madsen indstilles for deres kæmpe arbejde for det at kunne lykkes få to ny cykelstier langs Borrisvej og Videbækvej. Hvor vi alle troede at den var i hus for et år siden lige på målstregen blev der givet afslag. I kæmpede videre med hud og hår mod og med store og små instanser og i havde troen på at det nok skulle lykkes til sidst og mange tak for det. Det er noget vi alle kan få gode af vi har lyst til at cykle gå eller løbe de var allerede i brug før de var lavet færdige. Det er dejligt at se at folk også har lyst til at bruge dem.

 

Dorte Olesen

Stille og roligt tager hun opgaver på sig, specielt når det gælder arrangementer, hvor der skal være styr på maden! - Senest til Grundlovsarrangementet viste hun igen, at når man beder hende om at styre tingene, så er der tænkt på alt! - så hun er bestemt én af de ildsjæle, der får hjulene til at dreje i Faster Sogn.

 

Torben Larsen:

Kan man være en ildsjæl uden at yde en masse frivilligt arbejde.? Ja det kan man hvis man i tanker og handlinger understøtter ildsjælenes arbejde og ideer.

Sådan en mand har vi i området - Torben Larsen. Han har gang på gang støttet økonomisk op om diverse projekter, indkøb, og handel. Bandebane, trappe i mejeriet, Ipads til Faster Skole, stor julehandel i Købmandsbutikken mm.

Torben lader sig også gerne bruge som sparringspartner når der skal tænkes kreativt. Torben har sine gode grunde til at prioriterer som han gør men hans ønsker om at støtte op om lokalsamfundet kan ikke betvivles.

 

Hans Olesen og Børge Olesen

I Faster Sogn er der mange der har gode ideer til at udvikle og forskønne sognet – ILDSJÆLE kalder vi dem. For at ildsjælenes ideer kan blive til virkelighed, skal der stå nogle personer bag. Hvis ikke der har været frivillige til at give en hjælpende hånd, har mejeriet ikke set ud som det gør i dag. Der er især 2 personer der har gjort et kæmpe stykke arbejde. De står altid parate med værktøjskassen, når de er blevet spurgt om at udføre et stykke arbejde. Derfor indstilles Hans Olesen og Børge Olesen til Fasters Flamme.

 Kommentarer til denne side kan gives til: Webmasterne

Opdaterede sider:
www.Faas.dk:
Ungdom: Ungdomshold 2017-2018 Borris Faster samarbejdet (BF) - 2. halvår
Havegødning: Bestillingsseddel til bestilling af havegødning 2018

Flere opdateringer

Der er 1 bruger online.