Klik her for at få adgang til at redigere foreningssider (Åbner nyt vindue)
.
Her er du:  Forside  > Aktivitetshuset > Husets anvendelse


Regler for anvendelse


Regler for anvendelse

Med baggrund i et par aktuelle eksempler vil vi gerne opfordre til, at man følger intentionerne i anvendelsen af Byens Torv. Det kan dog være vanskeligt at opstille fuldstændig udtømmende regler for områdets anvendelse.

Intentionerne er, at Byens Torv opfattes og bruges som et Torv. Der er konstant offentlig adgang, også når andre lokaler er lejet. Torvet må ikke anvendes til et større, længerevarende privat arrangement, som kan betegnes som en privat fest.

Det er stadig tilladt, at familier, venner og naboer hygger sig over en kop kaffe/øl eller lignende - som man f.eks. vil gøre det efter at have anvendt den store sal.

 

Eks. 1: En gade holder julekomsammen. Efter en badmintonturnering i hallen afsluttes der med medbragt kaffe og kage på Byens Torv - helt OK

 

Eks. 2: Du inviterer 30 venner til din 40 års fødselsdag. Borddækning for enden af Byens Torv og fest til den lyse morgen - ikke OK.

 

Faster Skoles og tidligere elever fra Faster Skole's anvendelse

Har nuværende eller tidligere elever på Faster Skole planer om at afholde klassefest for klassekammerater fra Faster Skole, kan foredragssalen anvendes uden beregning. Aktivitetshuset er en del af Faster Skole og det er derfor bestemt til dette formål.

 

Har du spørgsmål i øvrigt til husets anvendelse er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen for huset.

 

 

 Kommentarer til denne side kan gives til: Jan Vestergaard

Opdaterede sider:
www.Faas.dk:
Ungdom: Ungdomshold 2017-2018 Borris Faster samarbejdet (BF) - 2. halvår
Havegødning: Bestillingsseddel til bestilling af havegødning 2018

Flere opdateringer

Der er 1 bruger online.